Pilaf cu ciuperci si aripioare de pui la cuptor

de Anamaria Cook in Pui, 8 Noi 2012 | 7104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardei gras
  • o ceasca orez
  • 4 ciuperci
  • un catel usturoi
  • 4 aripioaare pui
  • o lingurita paprika
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci si aripioare de pui la cuptor:

  Taiati ardeiul, morcovul si ceapa in cuburi mici si caliti in putin ulei.

  Adaugati ceasca de orez doua cesti de apa calduta si un praf de sare si piper apoi lasati sa fiarba pe foc mic amestecand din cand in cand sa nu se prinda. Daca mai este nevoie mai adaugati putina apa.

  In timp ce orezul se fierbe, spalati aripioarele si imbracati-le in lingurita de paprika cu un praf de sare si piper apoi prajiti-le cate doua minute pe fiecare parte sa sigilati sucurile naturale ale puiului.

  Puneti-le intr-un vas termo rezistent (eu am pus si cateva felii de ciuperci si ardei gras pentru un plus de gust) si dati la cuptor 180C/gaz 4 pentru 25 de minute.

  Taiati ciupercile in felii subtiri si prajiti-le cu usturoiul pisat in putin ulei pana ce scade apa. Adaugati un praf de sare si piper.

  Cand orezul s-a fiert stingeti focul si potriviti de sare si piper.

  Scoateti aripioerele din cuptor, asezati totul pe farfurie si repede la masa sa nu se raceasca.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci si aripioare de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Anamaria Cook 1

08.11.2012, 19:34

Mirela am loc pentru toata lumea sa mai pun o farfurie?

mamaieelena 1

09.11.2012, 10:41

bun

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute deosebite